BURSA'DA İFTAR İÇİN MEKAN ÖNERİSİ: BOOD EAT -ŞEHİR KULÜBÜ

12:11

Ramazan'ın yarısını henüz geçmişken Bursa'da yaşayan ya da Bursa'ya ziyarete gelenler için bir mekan önerisinde bulunmak isterim.


Geçen hafta blogger arkadaşlarımla birlikte Bood Eat'in nazik davetiyle iftarımızı gün batımının sıcak renkleri ve kulağa hoş gelen müzik ezgileriyle birlikte yaptık. Mekanın dekorasyonundan sofra düzenine her şey birbirleriyle uyumlu bir güzellik içindeydi.


İşletmenin iyi olduğu mekanlara gitmeyi çok sever düzenli olarak da gitmeye devam ederim. Bood Eat'le ramazan tanışma fırsatını bulduğuma çok sevindim. Kapıdan girdiğimiz andan itibaren Güneş ve Nükhet hanımların güler yüzleri, nazik tavırları, mekanın ahengi ile ruhumuzu,  iftar vakti ise leziz iftar menüsüyle midemizi doyurduk. Geceye eşlik eden hoş sohbetler ise olmazsa olmazımız...


Günün iftar menüsü için dürüst olmam gerekirse iftariyeliklerden böreklere lokum gibi pişmiş ana yemeğe kadar tadına baktığım her yiyeceği leziz bulduğumu söyleyebilirim. Ancak tatlı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Tatlı sanki zengin menü içeriğine göre biraz zayıftı. Tabi ki zevkler göreceli, bu tamamen benim düşüncem..


Çalışanların iş disiplini, mekanın güzelliği, yemeklerin lezzeti sayesinde Bood bundan sonra kapısını sık çalacağım bir mekan olarak listeme eklendi bile. Mekan sahibinin Bursa'daki diğer işletmelerine zaten sıklıkla gitmekteyim. 


Leziz yiyecekleri hoş bir mekanda sevdiklerinizle birlikte tatmak isterseniz Bood'u deneyin bence. Ramazan sonrası canlı müzik performansı için de gideceğim ben. 


Bizleri düşünüp davet eden Bood Eat ekibine tekrar teşekkür ederim. Ne güzel ki Bursa'nın artık böyle bir şehir kulübü var. 


You Might Also Like

0 yorum